Fem boligtendenser, der kommer til at præge 2019

Boligindretning er et område, der er præget af omskiftelighed og varierende tendenser. I denne artikel kan du blive klogere på de tendenser, der bliver hippe i 2019.

Hvis du går op i at bo moderne og trendy, så er du kommet til den helt rette artikel. Heri finder du nemlig en oversigt over, hvilke boligtendenser som, vi tror, kommer til at præge 2019.

Tørrede blomster

I de seneste år har grønne planter i hjemmet været i fokus. Først gjorde kaktusser og sukkulenter sit indtog i danske hjem, og efterfølgende var det tropiske planter i kæmpe krukker, der blev populære. I 2019 tegner alt til, at tørrede blomster bliver et hit.

Alternativer pastelfarver

De seneste år har farven lyserød fået en renæssance i de danske hjem, hvilket har antydet et comeback til pastelfarverne.

I år gætter vi på, at syren, fersken og limegrøn vil komme til at beklæde mange vægge i de danske hjem, og at pastelfarverne dermed får sit brede comeback,

Fløjl bliver et hit

Skal du have puder, en ny sofa eller en lænestol, så kan det meget vel tænkes, at du ender med en af fløjl. Meget tyder nemlig på, at fløjl kommer til at overtage den popularitet, som velour har haft de seneste år. Sidst fløjl var meget populært var i 70’erne.

Heftige kontraster

Meget tyder på, at det bliver et hit at kombinere farver, som ikke umiddelbart matcher hinanden super godt. At dyrke kontrasterne i forbindelse med indretning har førhen været meget populært, og meget tyder på, at det atter bliver det i 2019.

Disse mærker kommer til at hitte

Mærkerne House Doctor og Bloomingville har allerede rigtig godt fat i danskerne, og alt tyder på, at disse mærker blot bider sig endnu bedre fast i 2019. Både House Doctor og Bloomingville udmærker sig ved at lave lækre designermøbler med individuelle twists. Priserne er i et leje, hvor de fleste kan være med.

 

Skriv en kommentar