Disse 4 fejl begås af rigtig mange med bumser

Hudpleje er en niche, der er præget af rigtig mange myter. Herunder præsenterer vi dig for de 4 fejl, som folk med bumser alleroftest begår.

Bumser og behandling af disse små genstridige banditter er forbundet med mange myter og fejl. Herunder præsenterer vi dig for de 4 fejl, som vi oplever, at allerflest begår

 

1) Folk tror, at vand og sæbe er løsningen

 

Alt for mange tror, at vand og sæbe er løsningen, når det kommer til fjernelse af bumser. Det er desværre ikke tilfældet. Faktisk vil sæbe bare irritere huden, hvilket kan føre til kløe og udviklingen af endnu flere bumser.  

2) Mange tror, at dybderens er ‘the shit’

Der er rigtig mange forskellige behandlingsformer, når det kommer til behandling af bumser. Ikke alle er dog lige gode. En behandlingsform, som af ugennemskuelige grunde er meget populær, er dybderens.

Vi tror, at populariteten skyldes, at dybderens lyder smart og effektivt. Folk bliver lokket af at kunne rense huden i dybden. At dybderense huden nytter bare ikke rigtig noget, da bumser sidder i hudens overflade. Derfor skal behandlingen af bumser naturligvis også beskæftige sig med dette område.

3) Kosmetologbehandlinger er, hvad jeg mangler

Kosmetologbehandlinger er ikke nødvendigvis dårlige. De er bare ikke bedre end brug af hudplejeprodukter dagligt, men det er der desværre rigtig mange, der tror. Til gengæld er behandlingerne rigtig dyre.

Vi siger ikke, at du ikke må søge hjælp til behandling af dine bumser hos en kosmetolog. Vi siger bare, at du får et bedre og mere varigt resultat, hvis du benytter dig af hudplejeprodukter af højeste kvalitet i stedet for, og at denne løsning også er væsentligt billigere.

4) Mange tror, at det gælder om at bruge så mange hudplejeprodukter som muligt

Når det kommer til hudpleje, er kvalitet væsentligt vigtigere end kvantitet. Det er der dog mange, som endnu ikke har fattet. Derfor bruger de over 10 hudplejeprodukter hver eneste dag.

Det er altså slet ikke nødvendigt at bruge så mange produkter. Hvis bare man investerer i de rette produkter, kan man let nøjes med at bruge 2-3 stykker, hvilket skyldes, at producenterne i dag er blevet ekstremt gode til at kondensere alle de gode hudplejeingredienser.

Skriv en kommentar